Povestea mea

Despre mine

Din exterior, oamenii mă percep ca fiind o persoană echilibrată, care abordează viaţa cu încredere, răbdare, optimism şi empatie.
Am o familie frumoasă, un soț minunat, doi copii adolescenţi, un loc de muncă plăcut și stabil și o pasiune care mă împlinește.

Viaţa mea nu a fost însă întotdeauna atât de liniștită. Mi-am găsit echilibrul după ani de căutări continue şi multă muncă de autocunoaştere. M-am confruntat de-a lungul timpului cu propriile nemulțumiri, frici și incertitudini.

You my friend

are a sleeping giant!

Mi-am schimbat radical profesia de câteva ori în viaţă. Am lucrat pe posturi de chimist, de responsabil cu calitatea, de analist programator, de antreprenor, de specialist în resurse umane și de trainer. Din toate aceste experiențe diferite am înțeles că lucrul cu oamenii este ceea ce fac cu cea mai mare plăcere și asta îmi doresc să fac în continuare.

Am ajuns astfel la Facultatea de Psihologie și la specializări în Analiză Tranzacțională, Process Communication Model, Coaching, Reiki s.a.

Toate acestea m-au ajutat să îmi conştientizez tiparele mentale, emoţionale şi comportamentale, să-mi fac ordine în minte şi în suflet.
Simţeam însă în continuare că lipseşte ceva, că, deşi înţeleg viaţa în mod raţional, îmi lipseşte acea stare de împlinire, de bine, de fericire…

Am ajuns astfel la ideea de „a trăi în prezent” descrisă atât de frumos de Eckhart Tolle în cărţile sale. M-a intrigat şi m-a făcut foarte curioasă: cum să fac asta, cum arată şi cum se simte o viaţă trăită în momentul prezent?

Răspunsul la această întrebare a venit când am descoperit conceptul de Mindfulness.

L-am aprofundat apoi prin formari in Conscius Coaching si tehnici de lucru cu corpul si energia, precum Access Bars ® sau Vindecare Reconectiva ®.

In programele de well-being pe care le sustin in prezent folosesc tot ce am experimentat si invatat de-a lungul timpului pentru a-i sustine pe acei oameni care aleg sa traiasca o viata prezenta, armonioasa si fericita.

Haide sa ne cunoastem.

Scrie-mi pe adresa contact[at]ancacoman.com.
Sau lasa-mi aici datele de contact si voi reveni catre tine.

Folosirea serviciilor și a site-ului implică automat acceptarea termenilor și condițiilor următoare Termeni și Condiții